Gebruikte pallets

Woodpacker pallets biedt u een ruim assortiment gebruikte pallets aan. Ze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Deze tweedehands pallets kopen wij op bij andere bedrijven waar deze overbodig zijn. Na controle en/of reparatie zijn deze pallets opnieuw inzetbaar bij bedrijven.

 • Hoge kwaliteit
 • Snelle levering
 • Milieuvriendelijke keuze

Wilt u gebruikte houten pallets kopen? Bij Pallethandel Woodpacker vindt u altijd wat u zoekt! Wij hebben een ruime voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

europallet gebruikt

Europallet gebruikt

pallets 80x120 gebruikt

Pallets 80 x 120 gebruikt

pallets 100x120 gebruikt

Pallets 100 x 120 gebruikt

CP1 pallets gebruikt

CP1 pallets gebruikt

CP3 pallets gebruikt

CP3 pallets gebruikt

CP9 pallets gebruikt

CP9 pallets gebruikt

display pallets gebruikt

Display pallets gebruikt

pallets 110x110 gebruikt

Pallets 110 x 110 gebruikt

pallets 114x114 gebruikt

Pallets 114 x 114 gebruikt

N

Snelle levering

N

Goede prijs kwaliteit verhouding

N

Persoonlijke korte lijnen

N

Betrouwbare leverancier

N

Flexibel

Gebruikte pallets kopen?

Wilt u graag gebruikte pallets kopen? Bekijk dan direct het diverse aanbod van Pallethandel Woodpacker. Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment gebruikte pallets. In ons assortiment vindt u alleen hoge kwaliteit gebruikte pallets. Bij binnenkomst controleren we de pallets en repareren we deze indien nodig in onze eigen palletfabriek. Hierdoor kunnen we u altijd een A-kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen,

Hebben wij de pallet die u zoekt niet op de website staan? Laat ons in dat geval telefonisch of via e-mail weten welke pallets u nodig heeft. Zeer grote kans dat we dan alsnog iets voor u kunnen betekenen. Naast gebruikte pallets vindt u bij ons ook nieuwe pallets. Deze zijn schoner en bevatten geen gebruikssporen. Bovendien gaan deze langer mee dan onze gebruikte modellen.

 

Gebruikte pallets zijn goed voor het milieu

Door het hergebruik van pallets hoeft er minder hout gekapt te worden en ontstaat er minder afval. Met het hergebruiken van pallets bespaart u niet alleen geld, maar wordt ook aan het milieu gedacht. Moderne houten pallets zijn al bijna 100 jaar een hoofdbestanddeel in de transport- en verpakkingsindustrie. Houten pallets zijn duurzaam én herbruikbaar.
 

Soorten gebruikte pallets

Gebruikte pallets zijn er in vele soorten en maten. Woodpacker biedt dan ook een verscheidenheid aan gangbare maten gerecyclede pallets aan. Uw bestelling kunnen wij in grote en kleine aantallen leveren. De meest voorkomende maten zijn hierbij volop beschikbaar. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Staat de afmeting die u zoekt hier niet bij, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 • Europallets
 • Pallets 80 x 120
 • Pallets 100 x 120
 • Pallets 110 x 110
 • Pallets 114 x 114
 • CP1 pallets
 • CP3 pallets
 • CP9 pallets
 • Display pallets

 

Voordeel van een snelle levering

Het hergebruiken van pallets heeft naast voordelen qua kosten en milieu nog een pluspunt. Dit kan ook een tijdsbesparing opleveren in de levering. Aangezien we alle gebruikte pallets ter plaatse opslaan, kunnen we deze direct versturen als u een bestelling plaats.

 

Uitgebreide inspectie

Alle pallets die bij ons binnenkomen, worden onderworpen aan een uitgebreide inspectie. Sommige pallets passeren onze inspectie mogelijk niet. Zo kan het voor komen dat gebruikte pallets bijvoorbeeld tekenen van rot vertonen door vocht, of het hout kan spanningsscheuren vertonen als gevolg van een te zware belasting.

Deze kwaliteitscontroles zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat u producten van topkwaliteit krijgt tegen een gereduceerde prijs. Als een pallet niet door onze inspectie komt, wordt deze waar mogelijk gerepareerd.  Indien reparatie niet mogelijk is worden ze gesloopt en worden de pallets naar een recyclingbedrijf gebracht. Hier worden ze verwerkt in bijvoorbeeld houtsnippers.

 

Vragen over gebruikt pallets

Heeft u vragen over onze gebruikte pallets? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We zijn te bereiken via 0512 52 34 84 of info@woodpacker.nl. Weet u al welke pallets u wilt? Vraag dan direct een offerte aan!

 

Vraag een offerte aan!

Call Now Button