Pallet 100×120 cm gebruikt

Met een pallet 100×120 centimeter kiest u voor een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere types. Vaak spreekt men van eenmalige als het over deze pallets gaat. Ergens is dat vreemd, want deze pallets zijn wel degelijk geschikt voor meermalig gebruik.

Als u dit type pallet nodig heeft, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij kunnen 100 x 120 pallets voordelig uit voorraad leveren.

Eenmalige pallet 100×120 voor meermalig gebruik

Dat de pallet 100×120 centimeter vaak als eenmalige pallet wordt omschreven, is niet geheel onlogisch. Er bestaat namelijk geen pool- of ruilsysteem voor dit type pallets.

Gelukkig zijn 100 x 120 pallets gewoon geschikt voor meermalig gebruik. Daarom hebben wij ze ook opgenomen in ons ruime aanbod. Indien noodzakelijk herstellen we de pallets en brengen ze volledig hersteld weer op de markt.

120 x 100 pallets als voordelig alternatief

In vergelijking met bijvoorbeeld europallets of CP1 pallets zijn onze 100×120 pallets een voordelig alternatief. Dit verklaart ook de populariteit van deze pallets. En ondanks de lagere prijs is de kwaliteit gewoon van een hoog niveau.

Deze houten pallets zijn geschikt voor het vervoer en de opslag van talloze soorten goederen. Als de maatvoering niet aan uw wensen voldoet, kunt u natuurlijk ook naar andere pallets kijken. Daarnaast zijn wij een specialist op het gebied van maatwerk pallets. Neem dus gerust contact op als u specifieke wensen heeft.

Pallet 100×120 bestellen bij Woodpacker

Dankzij de snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding en korte lijnen is Woodpacker dé pallethandel van Noord-Nederland. Natuurlijk kunnen wij leveren in het hele land.

Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen als u vragen heeft over de pallet 100×120 (gebruikt).

Vraag een offerte aan!

Call Now Button