CP1 Pallets Nieuw

De CP1 pallets zijn speciaal ontworpen voor de chemische industrie. De afkorting CP staat dan ook voor Chemical Pallets. Productie vindt plaats volgens normen van de European Pallet Association (EPAL). Vooral voor het vervoer van bigbags, zakgoed, vaten en dozen zijn deze pallets ideaal. Dit is type 1, maar er zijn nog 9 andere soorten CP pallets op de markt. Vraag nu een offerte aan voor CP1 pallets!

Specificatie CP1 pallet nieuw
Lengte:  120 cm
Breedte:  100 cm
Hoogte:  13,8 cm
Insteek:  vierweg
Behandeling:  ISPM15-HT
Dynamische belasting:  1250 kg

Afmetingen van de pallets

Natuurlijk zijn de afmetingen van groot belang, wanneer u de juiste pallets voor uw transporten zoekt. De CP1 pallets zijn 120 centimeter lang en 100 centimeter breed. De hoogte is 13,8 centimeter. Wanneer u andere afmetingen zoekt, kunt u kijken naar CP3 of CP9 pallets uit ons assortiment. Ook nieuwe europallets zijn beschikbaar.

De vierweg insteek maakt verplaatsen eenvoudig. Daarnaast bedraagt de dynamische belasting maar liefst 1250 kg. Meestal zijn deze pallets gemaakt van hout, maar varianten van kunststof komen ook voor. 

Voor diverse branches

De ijzersterke CP1 pallets zijn oorspronkelijk ontworpen voor de chemische industrie. Desondanks zijn ze natuurlijk ook uitstekend bruikbaar in andere branches. Bij Woodpacker Pallets kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit wanneer u dit type bestelt. 

We leveren EPAL gecertificeerde exemplaren, die daarnaast een ISPM15-HT behandeling hebben ondergaan. Dit is een speciale hittebehandeling, die voorkomt dat ongedierte zich kan nestelen in het hout. Belangrijk, want zo’n behandeling is verplicht bij transporten naar bepaalde landen en continenten.

Niet alleen nieuwe CP1 pallets

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor nieuwe pallets, maar we hebben ook gebruikte CP1 pallets in het assortiment. Voor zowel nieuwe pallets als gebruikte exemplaren kunt u rekenen op snelle levering. Wat u ook kiest, kwaliteitscontrole staat bij ons altijd voorop. U krijgt dus altijd hoogwaardige pallets geleverd.

Schroom niet om contact op te nemen wanneer u vragen heeft over onze pallets. Bel of stuur een mail. Hieronder kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul onderstaand formulier in wanneer u CP1 pallets zoekt, wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op!

Vraag een offerte aan!

Call Now Button