CP9 Pallets Nieuw

Kenmerken CP9 Pallets Nieuw

CP9 pallets zijn weliswaar speciaal ontwikkeld voor de chemische industrie, ze zijn ook goedbruikbaar in andere bedrijfstakken. Een nieuwe CP9 pallet kopen kan natuurlijk bij Woodpacker Pallets. Wij maken deze pallets volgens de European Pallet Association E. V. (EPAL) norm. Dit betekent dat u kunt rekenen op hoge kwaliteit. Onze nieuwe CP9 pallets zijn geschikt voor talloze toepassingen, zoals het transport van bigbags en zakgoed.

Specificatie nieuwe CP9 pallet
Lengte:  114 cm
Breedte:  114 cm
Hoogte:  15,6 cm
Insteek:  vierweg
Behandeling:  ISPM15 HT
Synamische belasting:  1500 kg

CP9 pallet afmetingen

Er zijn meerdere zogenaamde Chemical Pallets, gemaakt voor de chemische industrie. Dit type, de CP9, heeft zowel een lengte als breedte van 114 centimeter. De hoogte bedraagt 15,6 centimeter. Het verschil met bijvoorbeeld de CP1 pallets en CP3 pallets zit eigenlijk alleen in de afmetingen en het draagvermogen.

Een CP9 pallet is geschikt voor het dragen van 1500 kilogram. Insteken kan vanaf alle vier de zijden. Ideaal voor de heftruckchauffeur.

EPAL gecertificeerde CP9

Woodpacker Pallethandel is een EPAL gecertificeerd bedrijf. We voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor de productie en het onderhoud van nieuwe pallets. Niet alleen voor bekende Europallets, maar ook voor deze CP9 pallets. Schroom niet om een offerte aan te vragen, dan weet u binnen 24 uur wat de prijs voor uw CP9 bestelling is. Dit is uiteraard vrijblijvend.

Sommige bedrijven en ondernemers geven de voorkeur aan gebruikte CP9 pallets. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze gebruikte exemplaren bij ons te kopen.

Geschikt voor wereldwijd transport

Er is tegenwoordig veel vraag naar ISPM15 CP9 pallets. Wat wil deze code zeggen? Een ISPM15 pallet heeft een hittebehandeling ondergaan, die moet voorkomen dat ongedierte zich in het houtwerk kan nestelen.

Veel landen, zowel binnen als buiten Europa, laten de CP9 niet binnen wanneer deze niet behandeld is. Dit heeft onder meer te maken met de ongewenste import van uitheemse insecten.

CP9 pallet kopen

Dit type pallet is geschikt voor ongeveer elke denkbare branche. Natuurlijk is de CP9 ontwikkeld voor de chemische industrie, en daar dus ook veel in gebruik. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste pallets? Bel dan tijdens openingstijden: 0512 523 484. Of stuur een mail naar info@woodpacker.nl.

Benieuwd naar onze scherpe prijzen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om CP9 pallets te kopen!

Vraag een offerte aan!

Call Now Button