Stuur Een Bericht

info@woodpacker.nl

Bel ons direct
(+31) 0512 52 34 84

Bel ons direct

(+31) 0512 52 34 84

Europallet nieuw

Over onze nieuwe Europallets

Europallets kopen? Woodpacker levert de nieuwe Europallet in grote en kleine hoeveelheden. Wij beschikken over een overdekte opslagruimte waar de Euro pallets droog opgeslagen kunnen worden, hierdoor is levering aan de Food Industrie ook mogelijk.

Een Euro pallet wordt ingezet als transportmiddel, ladingdrager of opslageenheid. De standaard afmeting van een nieuwe europallet is 80 x 120 cm en het laadvermogen is circa 1.500 kg. Dit maakt de europallet tot de meest gebruikte pallet in de transportwereld. Daarnaast is het ook de meest gebruikte wisselpallet ter wereld. Door constante kwaliteitsborging vanuit EPAL en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt de europallet voor probleemloze veilige prestaties voor gebruiker en lading. Het meervoudige gebruik maakt de pallet ook nog eens een duurzaam product. 

Wilt u een nieuwe europallet kopen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor gebruikte europallets kunt u bij Woodpacker terecht. Neem contact met ons op en onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over deze pallets of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vult u dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag een offerte aan!

Call Now Button