Display pallet nieuw

Een display pallet nieuw kopen? Dat kan natuurlijk bij Woodpacker, want wij hebben een ruime voorraad. Wij hebben deze pallets in de maten 60 x 80 centimeter en 40 x 60 centimeter.

De display pallet wordt vooral gebruikt in winkels, wanneer men producten op de winkelvloer wil presenteren. Dit zorgt voor een efficiënte werkwijze waarbij het overladen van goederen niet nodig is bij binnenkomst. Vraag nu je offerte aan voor nieuwe display pallets!

Specificatie display pallet:
Maat: 40×60 of 60×80
Belastbaarheid: 200 kg
Geschikt voor pompwagen Ja
Insteek 2 weg
ISPM15 HT Ja

Display pallet nieuw: diverse toepassingen

Een nieuw display pallet heeft standaard een afmeting van 60 x 80 centimeter of 40 x 60 centimeter. Wij maken en leveren deze pallets, waarbij u profiteert van hoge kwaliteit.

Naast gloednieuwe exemplaren is het ook mogelijk om te kiezen voor gebruikte display pallets. Heeft u zelf dit type pallets op voorraad, maar zijn ze niet meer nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bruikbaar voor diverse toepassingen

Natuurlijk zijn er talloze toepassingen voor een nieuwe display pallet mogelijk. Maar dit type ziet u met name terug in winkels en groothandels. Het voordeel is dat producten rechtstreeks vanuit de vrachtwagen naar de winkelvloer verplaatst kunnen worden.

Ook in beurzen en showrooms komt u display pallets regelmatig tegen. Niet wat u zoekt? Wij bieden ook andere soorten pallets aan, zoals Europallets, CP1 pallets, CP3 pallets en CP9 pallets. Voor alle pallets geldt dat ze zowel nieuw als gebruikt beschikbaar zijn.

Nieuwe display pallet bij Woodpacker kopen

Display pallets zijn bij Woodpacker uit voorraad leverbaar. U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen, zodat u van ons een scherpe prijs ontvangt. Zeker bij grote aantallen kan het voordeel fors oplopen.

Heeft u vragen? Schroom niet om even contact op te nemen. We helpen u graag en denken ook met u mee. Want elke klus vraagt om een specifiek type pallet, waarbij het natuurlijk altijd handig is om advies van experts mee te nemen. Bel dus direct of vul het contactformulier in, zodat we u een offerte voor een nieuwe display pallet kunnen sturen.

Vraag een offerte aan!

Call Now Button