CP3 pallet nieuw

CP3 pallet nieuw

CP3 pallets nodig? Bij Woodpacker Pallets kunt u dit type nieuw kopen. Ze zijn oorspronkelijk ontworpen voor de chemische industrie, maar natuurlijk ook bruikbaar in andere branches. Wij leveren pallets geproduceerd volgens EPAL normen, waardoor u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Ook zijn ze ISPM15-HT behandeld en dus geschikt voor de export. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor de levering van nieuwe CP3 pallets!

Specificatie nieuwe CP3 pallet
Lengte: 114 cm
Breedte: 114 cm
Hoogte: 13,8 cm
Insteek: vierweg
Behandeling: ISPM15 HT
Dynamische belasting: 1000 kg

CP3 pallets afmetingen

U bent natuurlijk wel benieuwd naar de afmetingen van CP3 pallets. Ze hebben een vierkante vorm en zijn 114 centimeter breed en 114 centimeter lang. De hoogte is 13,8 centimeter, gelijk aan bijvoorbeeld CP1 pallets.

CP staat voor Chemical Pallet. De naam verwijst naar de chemische industrie, waarvoor de pallets oorspronkelijk ontwikkeld zijn. Andere varianten zijn bijvoorbeeld CP1 en CP9, die u ook vindt in ons ruime assortiment. U kunt bij ons ook terecht voor de populaire Europallets.

Geschikt voor uiteenlopende toepassingen

Wanneer u nieuwe CP3 pallets koopt, doet u dat waarschijnlijk omdat u topkwaliteit nodig heeft. Indien gebruikssporen geen probleem zijn, is het natuurlijk ook een optie om te kiezen voor een gebruikte CP3 pallet. Hier kunt u alle gebruikte pallets bekijken.

Hoe dan ook, onze nieuwe exemplaren zijn geproduceerd volgens normen van de European Pallet Association E.V. (EPAL), waarbij wij zijn aangesloten. De hoogwaardige pallets zijn geschikt voor talloze toepassingen, zoals het transport van bigbags, vaten en grote dozen.

Offerte aanvragen voor CP3 pallets

Pallets van het type CP3 nodig? Bij ons kunt u ze bestellen met ISPM15-HT behandeling. Ongedierte krijgt daardoor geen kans om zich te nestelen in het hout. Daardoor is het toegestaan om de pallets te verschepen naar talloze landen, ook buiten de EU.

Profiteer nu en bestel pallets voor scherpe tarieven, terwijl de kwaliteit uitstekend is. Vraag vrijblijvend een offerte aan, u krijgt dan binnen 24 uur een reactie met betrekking tot het kopen van CP3 pallets.

Vraag een offerte aan!

Call Now Button