Maatwerk voor kisten, kratten en pallets

Bent u op zoek naar een transportverpakking op maat? Bij Woodpackaging, een dochteronderneming van Woodpacker. Kunt u terecht voor uw maatwerk kisten, kratten, pallets en overige producten. Bezoek de website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Inpakken

Keggen en wiggen

Legborden

Maatwerk kist multiplex

Maatwerk kist OSB

Maatwerk kist hout

Opzetranden 80 x 120

Plaatmateriaal

Skids

Stuwhout planken

Vlonder

Tekst marketing

Stuwhout balken

N

Snelle levering

N

Goede prijs kwaliteit verhouding

N

Persoonlijke korte lijnen

N

Betrouwbare leverancier

N

Flexibel

Maatwerk

Woodpacker kan alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. U kunt er voor kiezen om uw product bij u op locatie in te laten pakken of bij ons aan de Janssenlaan te Drachten. Met onze tekenservice kunt u zien welk model kist of krat er geleverd wordt en wat er eventueel in past. Alle producten worden indien nodig voorzien van de ISPM15 markering.

Kisten

Woodpacker maakt kisten uitgevoerd in hout, OSB of multiplex. Door het gebruik van deze materialen zijn wij in staat robuuste producten te maken voor een betaalbare prijs. En kist is een volledig gesloten verpakking.

Onze ontwerp afdeling kan van te voeren goed vast stellen hoe uw product het beste verpakt kan worden. Aan de hand van uitgebreide software kunnen wij berekenen hoe groot of klein, zwaar of licht uw verpakking moet zijn om het beoogde resultaat voor u te behalen. Daarmee krijgt u ook inzicht in de kosten en het proces voor het maken goed onderbouwde ontwerpen voor uw verpakking.

Kisten kunnen in alle maten en uitvoeringen gemaakt worden naar uw wensen en eisen.

Woodpackaging is ook in staat uw product op locatie te voorzien van een beschermende houten verpakking.

Heeft u vragen over een van deze producten of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Vult u dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Vraag een offerte aan!

Call Now Button