Nieuwe europallet

Nieuwe europallet

Nieuwe Europallet nodig? Woodpacker Pallets levert ze gloednieuw, met EPAL certificering, in zowel grote als kleine hoeveelheden. 

We hebben de beschikking over een overkapte opslagruimte. Daardoor blijven onze europallets als nieuw en zijn ze ook geschikt voor de foodindustrie. Vraag direct een offerte aan voor uw nieuwe europallet.

Specificatie nieuwe Europallet
Lengte:  120 cm
Breedte:  80 cm
Hoogte:  14,4 cm
Insteek:  vierweg
Behandeling:  ISPM15 HT
Dynamische belasting:  1500 kg


Nieuwe europallet kopen

Een nieuwe europallet wordt gebruikt voor diverse doeleinden, uiteraard met name in de logistiek. Naast nieuwe exemplaren kunt u bij ons ook gebruikte Europallets kopen. Andere nieuwe pallets die we leveren zijn onder meer CP1 pallets en CP9 pallets.

Wereldwijd zijn er zo’n 450 miljoen europallets in gebruik. Een groot deel daarvan is natuurlijk niet nieuw. Wij kunnen deze pallets maken. Dit doen we volgens normen van de EPAL. Niet voor niets zijn we ook een EPAL gecertificeerde pallethandel.

Nieuwe europallet
Nieuwe europallets

Europallet nieuw kopen met ISPM15 behandeling

Wanneer u goederen exporteert, is het van belang om te denken aan milieu- en hygiënevoorschriften. Pallets moeten een ISPM15-HT behandeling ondergaan, als u exporteert naar landen buiten Europa.

ISPM15 is een hittebehandelin die ongedierte onschadelijk maakt in het hout. Wij leveren uw nieuwe europallet uiteraard nadat deze behandeld is.

Europallets nieuw
Europallets nieuw kopen

Nieuwe europallet kopen? Vraag een offerte aan!

Voor transporteurs zijn pallets onmisbaar. Wilt u meer informatie over nieuwe europallets? Neem gerust contact met ons op. Wij weten alles op het gebied van pallets, en kunnen u dus moeiteloos helpen met het maken van de juiste keuze. Ook voor maatwerk op het gebied van hout kunt u bij ons terecht.

Uiteraard is het mogelijk om hieronder direct een offerte aan te vragen, die vanzelfsprekend vrijblijvend is. Geef aan wat u nodig heeft en u krijgt van ons een scherpe offerte voor het leveren van de nieuwe europallet.

Vraag een offerte aan!

Call Now Button